Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Bubbelprovning Online

Bubbelprovning Online

229 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för en person eller flera personer Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Januari-November Varaktighet Cirka 1 timme

Prova mousserande vin hemma – inspirerande onlinekurs med Fredrik Schelin

Vad sägs om att ha en bubbelprovning i ditt eget hem tillsammans med de du tycker om? Med denna typ av provning är det möjligt! Du får hem en inköpslista i förväg så du har de drycker som ska smakas på och lära dig mer om när provningen drar igång. Du får även chansen att beställa ett signerat ex av Fredrik Schelins bok ”CHAMPAGNE 49 miljoner bubblor i en flaska”.

 

 • Få en fantastisk provningsupplevelse hemma hos dig
 • Lär dig skillnaden på doft, smak, stil och färg 
 • Låt intresset för mousserande vin nå nya dimensioner

   


Om upplevelsen – Prova mousserande vin hemma:

Du kommer få lära dig mer om olika mousserande viner, lära känna skillnaden mellan olika stilar, skilja på doft, smak och färg samt bli guidad genom processen från druva till färdigt mousserande vin. Med en onlinekurs kan du ordna din egna mousserande vinprovning hemma. Du får en lista med viner i förväg, kolla i förväg så att de mousserande vinerna finns på ditt systembolag. Varför inte passa på att bjuda hem vännerna och gå kursen tillsammans? Det blir en trevlig och lärorik stund med Fredrik Schelin som provningens sommelier. Provningen hålls på en grundnivå och passar därför alla vinintresserade oavsett tidigare kunskaper. Du kommer garanterat att lära dig något nytt som tar mousserande vinintresset till en ny dimension.

 • Guidas av sommeliern Fredrik Schelin
 • Lista med viner inför provningen
 • Skapa en avslappnad kväll med vin och vänner

   

Hur går bubbelprovningen till?

Via en professionellt inspelad video, blir du guidad av en expert online under provningen. I förväg kommer du få en lista på mousserande vin att inhandla innan provningen sker. Kom ihåg att dubbelkolla så att just ditt Systembolag har dessa mousserande viner hemma. Du kommer att testa tre till fyra olika sorter och i samband med provningen kommer du också att få möjlighet att beställa hem champagnestoppers till specialpris så du kan återförsluta flaskorna.

Något som är bra att tänka på är att plocka bort störande saker såsom blommor, doftljus och liknande från rummet du planerar att ha provningen i. Använd inte heller någon parfym då starka dofter påverkar doft och smak under provningen.
 Kan jag utföra provningen flera gånger?

Absolut, när koden för onlineprovningen aktiverats är den giltig i 48 timmar. Under den här tiden kan du se filmen flera gånger, pausa och spola tillbaka. 

När får jag listan med de olika sorterna av mousserande vin?

När arrangören mottagit din anmälan till bubbelprovningen skickar dom ut en lista med dryckerna som behövs för provningen samt instruktioner för hur bubbelprovningen går till samt en kod till själva filmen. 

Om du ska ge bort upplevelsen i present och vill inhandla bubblet i samband med att du överlämnar presenten, observera då att dryckeslistan normalt sätt inte skickas ut till dig som givare. Detta då filmerna uppdateras kontinuerligt och det finns en risk att mottagaren får fel drycker.

Hur förbereder jag mig för en bubbelprovning hemma?

Här kommer några tips för hur du förbereder din bubbelprovning hemma:
 

 • Duka fram så att alla deltagare har ett bubbelglas till varje ny dryck
 • Lägg fram papper och pennor så att ni kan göra anteckningar under provning. Skriv gärna ut provningsprotokoll så ni enkelt kan hålla koll på de olika dryckerna. 
 • Ställ fram var sitt vattenglas och en vattenkaraff så att ni kan skölja munnen mellan dryckerna. 
 • Lägg gärna fram dryckeslistan för att ni ska kunna läsa om de olika dryckerna under tiden.

Inför provningen är det klokt att ta bort föremål som kan påverka ditt luftsinne så som blommor och doftljus. Undvik att dricka alkohol innan provningen och undvik att ha allt för stark parfym. 

Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Bubbelprovning Online
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser