Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Bubbelprovning Online

Bubbelprovning Online

229 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för en person eller flera personer Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 1 timme

Prova mousserande vin hemma – inspirerande onlinekurs med Fredrik Schelin

Vad sägs om att ha en bubbelprovning i ditt eget hem tillsammans med de du tycker om? Med denna typ av provning är det möjligt! Du får hem en inköpslista i förväg så du har de drycker som ska smakas på och lära dig mer om när provningen drar igång. Du får även chansen att beställa ett signerat ex av Fredrik Schelins bok ”CHAMPAGNE 49 miljoner bubblor i en flaska”.

 

 • Få en fantastisk provningsupplevelse hemma hos dig
 • Lär dig skillnaden på doft, smak, stil och färg 
 • Låt intresset för mousserande vin nå nya dimensioner

   


Om upplevelsen – Prova mousserande vin hemma:

Du kommer få lära dig mer om olika mousserande viner, lära känna skillnaden mellan olika stilar, skilja på doft, smak och färg samt bli guidad genom processen från druva till färdigt mousserande vin. Med en onlinekurs kan du ordna din egna mousserande vinprovning hemma. Du får en lista med viner i förväg, kolla i förväg så att de mousserande vinerna finns på ditt systembolag. Varför inte passa på att bjuda hem vännerna och gå kursen tillsammans? Det blir en trevlig och lärorik stund med Fredrik Schelin som provningens sommelier. Provningen hålls på en grundnivå och passar därför alla vinintresserade oavsett tidigare kunskaper. Du kommer garanterat att lära dig något nytt som tar mousserande vinintresset till en ny dimension.
 

 • Få tips på bra tilltugg till bubbel
 • Guidas av sommeliern Fredrik Schelin
 • Lista med viner inför provningen
 • Skapa en avslappnad kväll med vin och vänner

   

Hur går vinprovningen till?

Via en professionellt inspelad video, blir du guidad av en expert online under provningen. I förväg kommer du få en lista på mousserande vin att inhandla innan provningen sker. Kom ihåg att dubbelkolla så att just ditt Systembolag har dessa mousserande viner hemma. Du kommer att testa tre till fyra olika sorter och i samband med provningen kommer du också att få möjlighet att beställa hem champagnestoppers till specialpris så du kan återförsluta flaskorna.

Något som är bra att tänka på är att plocka bort störande saker såsom blommor, doftljus och liknande från rummet du planerar att ha provningen i. Använd inte heller någon parfym då starka dofter påverkar doft och smak under provningen.
  

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Bubbelprovning Online
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser