Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Lyxig Brunch för två
Kampanj
-25%

Lyxig Brunch för två

296 kr 395 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Boka brunchen genom kontakt med vår kundtjänst Orter Stockholm, Göteborg, Borås, Jönköping, Lund, Kalmar, Tällberg, Värnamo Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet En måltid brunch

Inte frukost, och inte lunch. Bättre: BRUNCH!

Att äta en brunch tillsammans med någon som du tycker om, är ett utmärkt sätt att spendera en förmiddag. Brunch är den där måltiden som placerar sig perfekt mellan frukost och lunch. Den avnjuts med fördel under helger när du har tid så det räcker till att njuta av både ditt sällskap och av den goda maten.

 

  • Ät en brunch tillsammans med ditt favoritsällskap
  • Välj mellan nästan 30 restauranger i landet
  • Det är inte frukost, och inte lunch, det är bättre: Brunch

     

Om Upplevelsen - Lyxig Brunch för Två

För den som gärna drar ut lite på den där mysiga morgonkänslan som kommer med helgerna, är brunchen ett självklart val. Medan ni äter den goda maten så kan ni ta er den tid som ofta saknas vid frukostarna mitt i veckan, till att sitta och småprata med varandra, eller uppskatta varandras sällskap i tystnad tillsammans med morgontidningen. Vad ni gör med er brunch är förstås helt upp till er - vad vi gör med den, är att se till att det blir en fantastisk måltid och stund för bara er två. 

Värdebeviset är laddat med 395 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din brunch. Kostar din brunch mer än 395 kr så lägger du till resterande på plats på restaurangen. Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med Restaurangerna. Vad är brunch?

Fenomenet brunch kommer England och är en mitt mellan frukost (breakfast) och lunch, vilket blir brunch! Brunchen har blivit en vanligt förekommande måltid även i Sverige och allt fler upptäcker charmen med en längre måltid som mixar frukostmat med vanlig lunchmat. För att lyxa till det lite extra är det vanligt att ta ett glas bubbel eller mimosa till brunchen. Ett perfekt sätt att börja helgen på! 

När kan jag boka min brunch?

Brunch serveras vanligtvis lördagar och söndagar mellan 11-14. Lokala avvikelser kan förekomma. 

Vad ingår i upplevelsen?

Ditt värdebevis är laddat med 395 kr och gäller som hel- eller delbetalning för ditt restaurangbesök. Kostar din bokning mer än 395 kr så lägger du till resterande på plats på restaurangen. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck på en annan restaurang som ingår i samarbetet.
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Lyxig Brunch för två
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser