Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Bingo Rimer - fotokurs online
Kampanj
-25%

Bingo Rimer - fotokurs online

749 kr 999 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet. Kursen är förinspelad. Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för en eller flera person Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2-3 timmar

Lär dig fota som ett proffs med Bingo Rimer

Är du redo att ta nästa steg i din resa som fotograf och lära dig hur du fotar som ett proffs? Under den här kursen är Bingo Rimer din guide och lär dig allt du behöver veta för att kickstarta din väg till att bli en bättre fotograf.

  • Webbaserade fotokurs i 16 delar
  • Lär dig fotografera som ett proffs
  • Bingo Rimer visar dig vägen till det perfekta porträttet


Om upplevelsen - Fotokurs med Bingo Rimer online:

Med över 20 års erfarenhet av fotografering är Bingo Rimer en av Sveriges mest kända fotografer. Med en portfolio fylld av fotografier från världen över har han specialiserat sig på just porträtt, en teknik som han nu delar med sig av till dig. Under den digitala fotokursen får du chansen att vässa dina kunskaper för att bli en framgångsrik fotograf. Hur du sätter det perfekta ljuset, hittar inspiration och främjar din kreativitet för att lyckas med den perfekta bilden. Utveckla dina teoretiska och praktiska kunskaper för att lär dig hur du fångar magiska ögonblick på bild.

Den webbaserade kursen är indelade i 16 olika kapitel där varje del fokuserar på en specifik del inom fotografering. Allt från hur du hittar inspiration till vad du ska göra för att tjänar pengar som fotograf. Få uttryck för ditt konstnärskap i kursen som hjälper dig att ta nästa steg i din resa till att bli en bättre fotograf.

I den här upplevelsen får du obegränsad tillgång till alla kurser hos Framgångsakademin. Välj mellan en månad eller ett år.

Kan jag se om fotokursen flera gånger?

Du kan se om kursen så många gånger du vill under din valda period. Du kan välja mellan obegränsat tillgång till kurserna under en månad eller ett år. 
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Bingo Rimer - fotokurs online
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser