Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer

Information - Covid-19 

Text uppdaterad senast: 7 september 2021 

Alla ska känna sig trygga!
Vi på happy-day.se följer regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har en löpande kontakt med våra leverantörer och samarbetspartners. Detta för att kunna ge aktuell info för våra olika upplevelser både till dig som ska köpa eller vill boka en upplevelse. 

För oss är våra kunders och medarbetares säkerhet och välbefinnande av största vikt. Här är några saker vi gör för att alla ska få en upplevelse som känns både trevlig och säker:

3 års giltighetstid
Vi erbjuder tre års giltighetstid för alla våra upplevelser så att du kan känna dig trygg vid köp. Det går även att byta upplevelse under hela giltighetstiden till det som passar dig eller mottagaren bäst.

Fira på distans
Våra presentboxar skickas med post direkt hem till brevlådan hos mottagaren eller som PDF-fil via E-post, så att du har möjlighet att uppvakta dina nära och kära utan att träffas fysiskt.

Säkert avstånd vid utförandet
Både vi och våra arrangörer tar pandemin på största allvar och alla våra arrangörer har anpassat sina upplevelser efter de rekommendationer och lagar som regeringen och Folkhälsomyndigheten ger. Detta innebär fortsatt begränsat antal platser för varje upplevelse som sker i grupp. Det ska alltid finnas tomma stolar mellan grupper av gäster och ett säkert avstånd mellan deltagarna.

I de fall där det är flertalet personer i rörelse samtidigt så är starttiderna mer utspridda än vanligt för att säkerställa att det inte blir stora folksamlingar.


Utökad städning
Vi och våra samarbetspartners och leverantörer av upplevelserna städar oftare och mer noggrant den utrustning, fordon och lokaler där upplevelsen utförs helt eller delvis. Det sker extra noggranna kontroller och det ska finnas speciellt utplacerad handsprit och pappershanddukar där det behövs.

Utbildad personal och skyddsutrustning
Alla som jobbar med att packa och skicka presentboxar och utföra upplevelser har utbildats i nya säkerhets- och hygienrutiner och i de situationer där det krävs har personalen skyddsutrustning, såsom ansiktsskydd och handskar.

Bokade upplevelser
Det är viktigt att den som har sjukdomssymtom håller sig hemma. För dig som måste avboka din upplevelse: ta kontakt med oss eller leverantören för att boka en ny tid längre fram. 

Inställd upplevelse 
Om din upplevelse blir inställd av oss eller arrangören på grund av krav eller rekommendationer från regeringen eller Folkhälsomyndigheten, har du möjlighet att boka in dig vid ett senare tillfälle eller byta till en annan valfri upplevelse till samma värde.