Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet  • Fri frakt & Hemleverans. läs mer

2017-10-12 av Carl Ward

Upplevelser

UPPLEVELSER - GÖR DIG GLAD

Upplevelser ger dig en mycket längre och mer bestående lycka än vad alla prylar i hela världen kan ge. Fler och fler börjar förstå, och struntar mer och mer i materiella ting och lägger större fokus på att hitta sin inre lycka genom upplevelser och resor. 

UPPLEVELSER - GÖR DIG GLAD
Vi kan se att den trenden är här för att stanna. Vi på happy-day.se ser det tydligt på många sätt. Det blir allt mer populärt att ge bort upplevelsepresenter, det ser vi tydligast genom vår egen tillväxt, men också genom att hela branschen är på stark uppgång. Men, det är inte bara upplevelsepresentbranschen som blomstrar. Människor reser som aldrig förr, titta bara runt dig själv och de personer som står dig närmast. Det är alltid någon som är på resande fot och lägger upp de där fantastiska bilderna på Facebook eller Instagram.

Det är också lätt att glömma att upplevelser är så mycket mer än att kasta ut sig genom ett flygplan, även fast det i sig är underbart. Tänk efter, den där känslan som ger dig så där extra skön energi kan vara när du går ut på lunchen, solen skiner och du stannar upp i parken en kort stund bara för att njuta av vädret, eller kanske den där korta stunden när du är på väg i bilen för att hämta dina barn på dagis och du möts av en fantastiskt solnedgång. oavsett tillfälle har vi presenttips till alla stunder i livet, stora som små.
UPPLEVELSER - GÖR DIG GLAD
Anledning till att du känner en större lycka av upplevelser är att du anpassar dig till dina prylar och du vänjer dig vid att ha dem i ditt liv, man kan enkelt förklara det genom att glädjen du får av dem är betydligt mer avtagande och övergående än det där minnet från en riktigt bra resa, eller just det, när du kastade dig ut ur ett flygplan första gången. Den typen av minnen blir istället starkare med tiden och ger dig så mycket mer både av glädje och energi. Men, tänker många. En pryl kan jag ha kvar länge? En upplevelse är så kort! Visst kan det vara så, men glöm inte att även den kortaste upplevelsen kan efter några veckor, eller flera år vara en av de bästa historierna och ett av de bästa minnena som du bär med dig resten av livet.

Börja din upplevelse här