Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer

2022-03-16 av Emelie Zakrisson

Studentpresent

Tipsen du behöver för att lyckas med en bra studentpresent 2022

En lyxig presentguide inför studenten 2022

Snart är det dags att sjung om studentens lyckliga dagar och fira in ett nytt kapitel i livet. En dag som också är stor för dig som får uppleva stunden från åskådarplats med plakatet i handen väntandes på att få omfamna den nyblivna studenten och hänga blommor runt dens hals. Någon som står dig när, kanske son, dotter, bror eller syster ska snart springa ut genom dörrarna som tar de ut i vuxenlivet. Tolv år av skolgång ska firas. Och det stort. Se till att överraska med lyxiga studentpresenter som fortsätter firande långt efter studentdagen. 

Tänk utanför boxarna

Det är något med en studentpresent som är alldeles speciellt. Det är ett sätt att fira personens prestation under skolgången och att den nu faktist tagit sig genom gymnasiet. En ”lycka till i framtiden” gest som en start på det nya livet. Kanske är det arbetslivet som väntar eller vidare till nästa studentstad och universitetsstudier. En studentpresent är alltid en bra present om du gör den personlig och minnesvärd. Tänk på vilka intressen personen har så får du oftast genast en smalare kategori att välja mellan. Är det en adrenalinjunkie, finsmakare eller en väldigt social person du ska köpa till? Våga tänka utanför ramarna. Ge inte bort något som kommer att damma på vinden utan något studenten kommer att minnas i resten av sitt liv. 

Kampanj
-40%
Bara hos oss
Racing Experience
Racing Experience (2) Mantorp Park (Linköping), Arlanda, (Stockholm)
Från 2.157 kr 3.595 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 767 kr 1.095 kr
Helikoptertur
Helikoptertur (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen
Från 1.495 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad, Norrköping
Från 1.397 kr 1.995 kr

Köp en lyxig present under 500-lappen

Vad som är en rimlig summa att lägga på en studentpresent beror oftast på hur nära du står den personen. Om det är en familjemedlem som tar studenten är det vanligare att man satser lite större och ge något av ett högre värde än om det är en bekant. Men en lyxig present behöver inte kosta skjortan. Whiskyprovning, saltspa, chokladprovning eller en skärgårdstur är förslag på studentpresenter som kostar under 500 kronor. För att lyxa till det extra föreslår vi att satsa på en exklusiv förpackning som får gåvan att kännas ännu mer personlig. En svart presentbox med guldig rosett, blir det mer lyx än så?

Hitta billiga studentpresentertill studenten 2022

Populära studentpresenter just nu

Inspireras av andra. Hitta studentpresenter som verkligen kommer att sätta guldkant på den kommande studentens första tid efter gymnasiet.