Upplevelser att se fram emot • 20-55% Rabatt  • Fri Frakt & Hemleverans. läs mer

2022-09-23 av Emelie Zakrisson

Upplevelser

Så maxar du höstmyset

Upplevelsepresenterna som ljusar upp hösten

Nu är det officiellt - hösten är här. Stickade koftor, tända ljus och en stor kopp te i soffan. I år maxar vi hösten med ännu fler mysiga stunder. Ljusa upp de mörka dagarna med skratt, glädje och trevligt umgänge. Överraska dina vänner och familj med mysiga upplevelser i höst. 

Hösten knackar på dörren och vi står med öppen kalender, redo att fylla med nya upplevelser. I år maxar vi höstmyset med stunder tillsammans. Duka upp för en vinprovning i ditt hem eller låt någon annan stå för fixandet och ta dig ut på en vinprovning med en professionell sommelier. Knyt på kängorna och vira halsduken ett varv runt halsen, upplev hösten från sina bästa sidor. Hitta upplevelser som värmer upp tillvaron i höstrusket. 
Så maxar du höstmyset

Värmande stunder 

Färgsprakande löv, friskt i luften - en årstid gjord för att njuta av naturens härligheter. Men hösten förknippas och med regn, mörker och kalla vindar. Vi på happy-day har tagit fram några av höstens mest värmde upplevelser. 
 1. 1

  Floating

  Upplev total avkoppling när du under ca 50 minuter ligger och flyter i ett saltkar. Den höga salthalten göra att du kan slappna av till 100 procent och fortfarande ligga vid ytan av det kroppstempererade vattnet. Upplev känslan av tyngdlöshet under den här lyxiga spa-upplevelsen, upptäck floating.

 2. 2

  Infraröd bastu

  En timme i infraröd bastu har visat sig ha många positiva effekter på kroppen. Det är både avkopplande och förebyggande mot stela muskler och leder. Med en jämn och behaglig värme kan du känna hur stressen lämnar dig och du kan med djupa andetag låta axlarna sjunka ner och slappna av.

 3. 3

  Afternoon tea

  Säg vad som är mer mysigt om inte höstkvällar med en kopp värmande te i handen? Bjud med din vän på en afternoon tea när höstmörkret lägger sig utanför. Slå er ner i den mysiga soffan och prata om allt mellan himmel och jord. En stund att chitchatta behövs då och då!

 4. 4

  Privat massagekurs för par

  I och med att kylan kryper sig på kryper dina axlar upp närmare dina öron och den fenomenet ”stå mitt i sina kläder” blir allt mer uppenbart. Släpp ner axlarna för en sekund och känn värmen flöda genom kroppen när du tillsammans med din partner får lära er klassisk massage. 

Så maxar du höstmyset

För romantiska dater 

Gosa ner dig i biostolen med en stor skål popcorn tillsammans med din date eller överraska din partner med en dryckesprovning i höst. Det finns alltid något nytt att lära sig om sin partner oavsett hur länge ni träffats. Låt den närmaste tiden bestå av dater, stora som små, för att bara njuta av varandras sällskap.
 1. 1

  Ost- och ölprovningar

  Är din partner svag för en iskall öl? Bra! Då har du din date klar. Många älskar den svalkande drycken men flera har aldrig tänkt på hur den smakar i kombination med härliga tillbehör. Lär er mer om hur du på bästa sätt kombinera bra med bäst under en ost- och ölprovning

 2. 2

  Ost- och vinprovning

  Att korka upp en vinflaska till en härlig höstgryta är oftast ett vinnande koncept. Men vad kan du egentligen om vinet du dricker? Lär dig allt du behöver veta för att uppskatta drycken lite extra. Efter en ost- och vinprovning kan du dessutom med säkerhet servera rätt tillbehör!

 3. 3

  Bio och snacks för två

  Den klassiska daten. Låt dig inte skrämmas av att sitta tyst bredvid din partner, en date framför bioduken kan skapa många trevliga samtal efteråt! 

 4. 4

  Puss och snusk - parspel

  Dags att ta nästa steg? Oavsett nyfunnen relation eller ett långvarigt förhållande tar parspelet er till nästa nivå. Våga utforska varandra med utmanande frågor om relationer!

Kampanj
-20%
Parspel - Nu Snackar Vi Kärlek
Parspel - Nu Snackar Vi Kärlek
+1
Spelet som tar din relation med din parter till nästa nivå. Lär känna varandra genom att besvara spännande frågor inom olika ämnen.
Från 199 kr 249 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Parspel - Skratta och Skråla
Parspel - Skratta och Skråla
+1
Kicka igång förfesten eller daten med din partner med ett roligt kortspel fylld med frågor som tar er relation närmare.
Från 199 kr 249 kr
Pausad
Så maxar du höstmyset

Färgsprakande upplevelser 

Gula löv, strålande sol och färgglada halsdukar. Spegla hösten och upptäck flera färgsprakande upplevelser fyllda av skratt, glädje och kärlek. Våga utmana dig själv på aktiviteter som är utöver det vanliga för att koppla bort vardagens hamsterhjul för en sekund och uppleva nya äventyr tillsammans med någon du tycker om!
 1. 1

  Paddla kajak

  Kan du tänka dig något mer mysigare i höst än att njuta av lugnet på vattnet? Känn höstbrisen i ditt ansikte och den friska luften genom dina lungor när du tar dig över vattenytan, under höstlöven och genom solstrålarna. Ge bort en tur på vatten, paddlandes en kajak!

 2. 2

  Helikoptertur

  Ge present mottagaren en högtflygande upplevelse i höst. Se ut över landskapet där stad och natur möts under en färgsprakande karta av höstens färger. Från helikoptern får ni ett äventyr att lysa upp hösten med. Ge bort en helikoptertur

Så maxar du höstmyset

Ge bort en upplevelse i höst

Vem har du i din omgivning som alltid ställer upp för dig och alltid kommer med solskenet in i din vardag? Nu är tiden att ge någonting speciellt tillbaka. Hösten kan kännas mörk och grå för många vilket gör det extra viktigt att verkligen boka in saker att se framemot. En spaupplevelse med din värdinna eller en helikoptertur med din pappa. Varför inte låta det här vara hösten ni tar er utanför er comfort zoon och testar något helt nytt!

Gåvor ska vara något som ska kännas genuint och personligt. Något som man alltid kan bära med sig som ett minne. Det ska vara en stund kopplat till skratt, glädje och kärlek. En stund där ni får chansen att bygga vidare på er relation. Dela en stund tillsammans genom att överraska med en upplevelsepresent