✔ 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT!

Gevär och Pistolskytte

Gevär och Pistolskytte

st Alla orter
1.799 kr
Upplevelsepresenter

  

Orter:
Stockholm, Varberg, Karlstad
Antal deltagare
Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare
Åldersgräns
Från 18 år
Tillgänglighet
Året om på utvalda datum.
Varaktighet
Cirka 2 timmar och cirka 70 skott totalt
Viktig information
Giltig legitimation bifogas vid bokningen för varje person som bokas. Samma legitimation visas upp vid registreringen innan säkerhetsgenomgången inleds. Du får inte vara påverkad av alkohol eller andra droger.

Vill du prova på Sveriges bästa skytte-upplevelse? Du kommer skjuta med både gevär och pistoler du troligen bara sett på film tidigare. En unik upplevelse och ett minne för livet!

 • Sveriges bästa och mest unika skytte!
 • Upplev hur det är att avfyra upp till 5 riktiga pistoler
 • Upp till 7 olika gevär att skjuta med.
 • Se information och historia om de vapen vi använder nedan!

Om upplevelsen:

Upplevelsen inleds med en säkerhetsgenomgång och genomgång av skjutteknik av erfarna instruktörer. Sedan är det dags att testa dina kunskaper på skjutbanan, och du får vara med om en rolig skytteupplevelse där olika vapen provskjuts och historien om vapnen berättas. Gör dig redo för en riktigt spännande upplevelse. Frågan är bara, vilket vapen gillar du bäst?
 

Gevär som används

 • JP CTR-02 - Geväret är gjort att både användas på långa håll, men också att klara av skytte på korta håll. Därför er det utrustat med 2 olika typer av riktmedel. Ammunitionen är 223 och har tillräcklig eldkraft för sitt syfte. Vapnet är också utrustad med tillbehör som gör att rekylen är nästan obefintlig.  Vår sort är ett av världens bästa och är specialanpassat för tävling.
   
 • JP LRP-07 - Detta är ett gevär av AR-10 typ. Det är ett likvärdigt gevär till lillebrodern AR-15. Skillnaden är att AR-10:an är kapabel att skjuta mycket grövre kaliber. Kalibern heter .308 och har mycket bra genomträngnings-förmåga. Denna kalibern är en av de 3 vanligaste jaktkalibrarna i Sverige vid älgjakt. Här får du känna lite mer rekyl, men med de tekniska hjälpmedel stå vapnet relativt stilla och du är direkt redo för nästa skott.
   
 • Mini Ruger 14 - Ett halvautomatiskt gevär. Mycket potent jaktvapen. Detta gevär har dock figurerat i flertalet tragiska händelser i modern tid, vilket har svartmålat dess syfte och det är inte längre godkänt för jakt i Sverige. De fåtal vapen som finns kvar får dock användas tillsvidare. 
   
 • Mossberg 590-A1 SP - Detta pumphagelgevär är av taktisk modell. Det används av beväpnade styrkor över hela världen. Det laddas med upp till 9 patroner och är byggt för att tåla tuffa miljöer.
   
 • Ruger 10/22 - Detta är lillebrodern till Mini Ruger 14 geväret. Det har ingen större eldkraft och laddas med .22LR ammunition. Som jaktvapen är det endast skogens mindre innevånare som kan jagas med detta. Dock ett riktigt kul gevär att skjuta med och helt rekylfritt.
 • MKE 94K (MP5-K) Är en civil version av den välkända Heckler & Koch MP5 i kalibern 9x19 Parabellum. K i namnet står för "Kurz" och togs fram då det efterfrågades en variant som var liten och smidig, men som hade samma driftsäkerhet och i viss mån också samma precision som det större originalet. Vapnet är med i flera filmer som till exempel, Robocop, Die Hard, Terminator, The Matrix, Snuten i Hollywood, Rambo med flera. 
   
 • CZ 858 Är ett halvautomatiskt gevär i kalibern 7,62×39. Vapnet påminner mycket om den Sovietiska AK-47. CZ-858 är tillverkad i Tjeckien vilket anses ha en särställning i det gamla östblocket för sin vapentillverkning. Vapnet är lätt och smidigt och har överlägsna egenskaper gentemot Kalasjnikov AK-47 när det gäller precision och sistaskotts spärr. Vapnet är med i diverse filmer (bland annat flera James Bond filmer).


  Antal skott:
  5 skott med MKE 94K (MP5-K)

  3 skott med Ruger 10/22 & 14
  5 skott med JP LRP-07
  8 skott med Mossberg 590-A1 SP
  2 skott med CZ 858

 

Pistoler & Revolvrar som används
​  

 • Bul5 Open Modifed - Detta är en klonad variant av den klassiska 1911 pistolen. Just denna variant laddas med 38super kulor. Och är utrustad med rödpunktsikte och rekyldämpande comp. Om man skalar bort alla yttre modifieringar så känner du kanske igen den som Fantomens pistol.  Den klassiska 1911:an är dock i 45ACP kaliber och fick se dagens ljus redan 1897. Har använts flitigt av Amerikanska armén genom åren.
   
 • Desert Eagle - Pistolens berömmelse har sin grund i de många Hollywoodactionfilmer den använts i. Magnum Research själva
  skryter med att pistolen har varit med i över 200 filmer, varav några värda att nämna är The Matrix (Smith), The Boondock Saints (maffiaryssen), Snatch (Bullet Tooth Tony) och Charlies änglar – Utan hämningar (Madison Lee).
  Den grova högstakalibern har gett den en närmast legendarisk status och återfinns även i en mängd TV- och datorspel som till exempel Counter-Strike och senare Call of Duty-spel.
   
 • CZ Shadow - En pistol i 9×19 Parabellum. Även vanligt kallad 9mm. Denna modell är av tjänstevapentyp. Och används av väpnade styrkor världen över. Kommer från Tjeckien. Magasinen kan laddas med 18 skott.
   
 • Ruger Super Redhawk "Alaskan" - En av världens kraftigaste revolvrar. Gjord för att klara av attackerande grizzlybjörn. Ett självskyddsvapen för skogsvaktare i norra Amerika. Kalibern heter 454 casull. Ger en kraftig rekyl för skytten.
   
 • Smith&Wesson 686 - Smith&Wesson är troligen världens kändaste vapentillverkare. Deras revolvrar gjordes mest kända genom Clint Eastwwod ”Dirty Harry”. Modell 686 har en kaliber på .357magnum och kan laddas med
  6 patroner. Namnet revolver kommer från den laddanordning, som utgörs av en trumma som snurrar för att ladda om till ny patron. Denna revolver laddas också med 38 special, i det utförandet har den använts som tjänstevapen i USA. I flera länder är det också tillåtet att jaga med denna, dock inte i Sverige än.


  Antal Skott: 
  10 skott med fin kalbrig pistol, 

  5 Skott med CZ Shadow
  5 skott med Smith&Wesson 686
  2 skott med Desert Eagle
  25 skott i duellskytte.
 • ✔ Hemleverans inom 1-2 dagar
 •  Fri frakt vid köp över 500:-
 • ✔ E-Postleverans inom 5 min
 • Gratis och extra miljövänligt
 • ✔ 3 års giltighetstid
 • Något att se fram emot
 • ✔ Grymmaste priserna
 • Köp nu. Betala sen 
Skriv vad du själv tycker om upplevelsen

Liknande upplevelser

Kampanj -50%
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil
Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping,Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 499 kr 995 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Kampanj -15%
Helikoptertur (12)
Helikoptertur
Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg
Från 1.099 kr 1.295 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Kampanj -20%
Kör Ferrari/Lamborghini (19)
Kör Ferrari/Lamborghini
Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 799 kr 995 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Kampanj -30%
Gevär och Pistolskytte (7)
Gevär och Pistolskytte
Stockholm, Karlstad
Från 1.259 kr 1.795 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Hoppa Fallskärm (12)
Hoppa Fallskärm
Stockholm, Malmö, Västerås, Sundsvall, Kristianstad, Örebro,Stockholm, Västerås, Örebro, Sundsvall, Kristianstad
Från 3.195 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Skärmflygning (8)
Skärmflygning
Göteborg, Kåseberga, Åre
Från 1.495 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev