Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
På jakt efter en konfirmationspresent? Då har du kommit rätt! Hoppa över presenter som riskerar att hamna på vinden och damma, ge bort oförglömliga stunder! Som 15-åring är vännerna bland det viktigaste man har så varför inte ge bort en upplevelse där de får chansen att tillsammans upptäcka nya perspektiv under en luftballongstur eller en dag på äventyrsbanan. Perfekta upplevelsepresenter att ge i konfirmationspresent hittar du här! 
Läs mer >
Hitta upplevelser
PLATS
Kategori
Visar 18 av 242 upplevelser
Kampanj
-15%
Helikoptertur
Helikoptertur (14) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen
Från 1.271 kr 1.495 kr
Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Presentkort
Presentkort (2)
Från 300 kr
Kampanj
-20%
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 343 kr 429 kr
Kampanj
-10%
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Ronneby, Borlänge
Från 2.336 kr 2.595 kr
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 249 kr
Kampanj
-15%
Nyhet
Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 463 kr 545 kr
Kampanj
-15%
Floating
Floating (12) Stockholm, Malmö, Norrköping
Från 548 kr 645 kr
Kampanj
-15%
Massage
Massage (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Helsingborg, Karlstad
Från 718 kr 845 kr
Skärmflygning
Skärmflygning (8) Göteborg, Kåseberga, Åre
Från 2.195 kr
Kampanj
-10%
Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Gävle
Från 716 kr 795 kr
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm (15) Örebro, Sundsvall, Kristianstad
Från 3.395 kr
Kampanj
-20%
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 231 kr 289 kr
Smyckeskurs
Smyckeskurs Göteborg
Från 750 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg, Västerås
Från 585 kr
Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund, Västerås
Från 395 kr
Kampanj
-15%
Parfotografering
Parfotografering Stockholm, Jönköping, Halmstad, Växsjö, Borlänge, Värnamo Stockholm
Från 846 kr 995 kr
Spooky Quest - Stockholm
Från 149 kr
Just nu visas 18 av 242 upplevelser

Ge en unik present till konfirmanden

En konfirmationspresent ska vara unik och speciell för personen som tar emot den. En riktigt bra present är en som konfirmanden gläds över en lång tid framöver. Luftballongstur eller fallskärmshoppning skapar inte bara glädje vid presentöppningen, det kommer att skapa minnen att bära med sig livet ut. Släpp alla tankar på silverskedar och fotoramar. Ge 15-åringen en upplevelse att glödjas över i konfirmationspresent!

Konfirmationspresent till kille

Gillar han ansiktsvård? Föredrar att häng med kompisar före mello-kvällar med familjen? Spenderar han mycket tid att rätta till frisyren i spegeln? Vi har de perfekta konfirmationspresenterna för alla killar som tar konfirmationen i år. En dag på gokart banan, testflyga ett plan i luften eller hoppa fallskärm är presenter för han som vill utmana sig själv och testa på alla livets äventyr. Som konfirmationspresent passar det även perfekt att ge en dag med kluriga gåtor att lösa i ett room escape tillsammans med kompisarna eller ge ett gäng bioupplevelser för chansen att se alla årets största filmer på bioduken. En upplevelse fungerar även perfekt till killen som har allt. 

Konfirmationspresent till tjej

Det finns mängder av presenter att välja bland, men våga tänka utanför ramarna och slopa de traditionella presenterna. För att få en konfirmationspresent riktigt bra behöver den vara anpassade efter tjejens intressen och egenskaper. Lättare sagt än gjort? Ingen fara. Vi på happy-day.se har upplevelser oavsett om det handlar om en tjej som föredrar en lyxig spabehandling eller är mer av en kreativ själ som älskar matlagning. Sushi-kurser, ansiktsbehandling eller en dag på gokart-banan - alla perfekta i konfirmationspresent till henne! Om du fortfarande känner dig osäker i ditt val, välj presenten som går hem hos alla - ett presentkort. Låt tjejen få välja själv. En lyxig brunchkryssning eller kanske en maxad äventyrsdag med att hoppa fallskärm. Ge en rolig och helt unik present till tjejen i konfirmationspresent. 

Hur firar man konfirmationen?

Som avslutning på konfirmationen sker den sista gudstjänsten i kyrkan tillsammans med vänner och familj. Där burkar konfirmanderna få visa upp vad de gjort under tiden fram tills den dagen och det är även vanligt med psalmer och nattvarden. Det är sedan vanligt att familjen grattar konfirmanden med en mottagning i hemmet. 

I vilken ålder konfirmerar man sig?

Det vanligaste är att man konfirmerar sig som 15-åring. Det är även den lägsta åldern man får vara för att konfirmeras. Du behöver även vad döpt. Är du inte döpt är det vanligt att man döps i samband med konfirmationen. Alla som är 15 år eller äldre och är medlem i Svenska kyrkan får konfirmeras. 

Vad är konfirmation? 

Konfirmation är en kristen ritual och en bekräftelse av dopet. Det vanligaste är att man som 15-åring börjar sin konfirmation genom att tillsammans i grupp lära sig mer om den kristna tron samtidigt som man får hänga med kompisar, åka på läger och om man inte redan är döpt, döpa sig. Konfirmationen avslutas med en ceremoni i kyrkan där familj bjuds in för att fira tillsammans. Det är även då som presenterna delas ut för att fira steget mot vuxenlivet.