trygg-ehandel-logo
  • Marknadens bästa villkor:
  • 45 dagars öppet köp
  • 3 års giltighet
  • Blixtsnabb leverans
no-title

Ölprovning i Stockholm - En mångfald av provningar

Vi bjuder till ölprovning i vår egna ölkällare i Gamla Stan i Stockholm. Vi är kunniga om öl och har lärt oss brygga öl på flera svenska bryggerier. Öl är egentligen en enkel sak, det består vanligtvis av endast fyra olika ingredienser. Men med dessa kan bryggaren skapa ett oändligt antal tolkningar och varianter.

Provningen:

Våra provningar innehåller en mångfald av färger, dofter, smaker och upplevelser. Ölskolan är vårt populäraste tema. En ölprovning tar ungefär två timmar, under vilka vi reder ut ölets historik, förklarar hur det tillverkas, ger råd om hur man bäst väljer, förvarar och njuter av sina öl. Självklart provar vi några av de allra bästa ölen!

En mångfald av provningar:

Vi erbjuder även fördjupningsprovningar där fokus läggs på det deltagarna själva vill veta mer om. Vi har våra populära IPA-provningar, Oktoberfest-provningar, julölsprovningar, gräsklipparöl, ekologiskt öl, Svensk öl, Veteöl, Belgisk öl, Tysk öl, Extra starkt öl, Brittisk öl, Vanlig hederlig bärs, Amerikansk öl, Överjäst öl, Stockholmsöl och Bayersk öl. Vi jobbar med många teman! Läs mer och köp upplevelsen här


 

no-title


 Läs mer och köp upplevelsen här
 

no-title


 Läs mer och köp upplevelsen här
 

no-title


 Läs mer och köp upplevelsen här