trygg-ehandel-logo
  • Marknadens bästa villkor:
  • 45 dagars öppet köp
  • 3 års giltighet
  • Blixtsnabb leverans
no-title

Kör Lamborghini i Stockholm - De vackraste vägavsnitten

Att köra en supersportbil - en äkta Lamborghini är en häftig känsla och något få människor får möjlighet till i livet. Det är något alldeles speciellt att sätta sig tillrätta, spänna fast säkerhetsbältet, lägga i ettans växel med den högra paddeln bakom ratten, ta ett djup andetag och köra iväg på ett riktigt coolt äventyr.

Startplatsen:

I Stockholm startar körturen i Arninge Centrum, Täby. För att komma in i körningen på ett bra sätt inleds körningen på småvägar och det gäller att hitta flytet genom flera rondeller för att få till en bra känsla när motorleden knyter an. Om du känner för det och det känns rätt, så är det här första tillfället och möjligheten att trycka gasen i botten. Och vi lovar. Det är en GRYM acceleration i den här bilen.
 

Vacker miljö och en fantastisk känsla:

Om du är ute på en lite längre tur, 20 eller 50km körning så sätter du och din din instruktör riktningen mot till vad vi tycker är Stockholms vackraste vägavsnitt och när vi med vrålande motor kommer till Åkersberga-backen och kör ner mot centrum så är det en fantastisk miljö att uppleva, den lantliga omgivningen med bondgården på vänster sida och den stora golfbanan som sträcker ut sig på höger sida. Det här är ett utmärkt tillfälle att njuta av det vackra landskapet och det gör inte saken sämre att det oftast är väldigt lite trafik. Tillsammans ger det upplevelsen en unik kombination som verkligen eldar igång dina sinnen, du kan känna hur du lever upp och hur det får dig att känna en så där extra härlig känsla som du bara gör vid riktigt speciella tillfällen.

 Läs mer och köp upplevelsen här


 

no-title


 Läs mer och köp upplevelsen här

 

no-title


 Läs mer och köp upplevelsen här

 

no-title


 Läs mer och köp upplevelsen här