Något att se fram emot • Upp till -55% • Fri frakt & hemleverans   Läs mer

2018-11-16 av Carl Ward

Julklappstips

VAD SKA DU KÖPA I JULKLAPP TILL HONOM?

Så vad tänkte du köpa till honom i julklapp då? Ett tiopack sportsockor till pappa? En t-shirt till brorsan? En ny aftershave till pojkvännen? En pocketbok till polaren? Det var ju kul och kreativt av dig. Han blir säkert jätteglad av sin julklapp. Eller så är den bara ännu en onödig pryl som han skulle ha köpt själv om han hade velat ha den, men som han inte har köpt. För att han inte vill ha den. Det är inte lätt att köpa julklappar till killar. Inte ens killar vet egentligen vad man ska köpa i julklapp till en kille. Men snart vet du vad din favoritkille ska få i julklapp.


Vi lever oftast rikt nog att själva köpa oss det vi vill ha, julklapparna är inte längre vad de var på nittiotalet. Idag är julklapparna ofta överflödiga prylar som köps och ges bort för att det är så det ska göras, och inte för att någon har önskat sig dem. Just nu står vi och kastar paket hejvilt på varandra av gammal vana, och det börjar bli dags för en förändring. Vad vill han ha i julklapp? Människor minns inte saker, vi minns upplevelser. Ge honom en riktig upplevelse i present, för det är en julklapp som han kommer att komma ihåg.
VAD SKA DU KÖPA I JULKLAPP TILL HONOM?

Vi har julklappen till honom

Det bästa med upplevelsepresenter är att det breda urvalet gör att du alltid kommer att hitta den perfekta upplevelsen att ge honom i julklapp. Är han förtjust i att äta och dricka gott? Varsågod, du har nu fler valalternativ än du kunnat föreställa dig. Gillar han fart och fläkt, och fordon? Det är samma visa där. Sköna behandlingar för kropp och själ? Javisst! Är han en kulturnisse eller en sportnörd? Det spelar ingen roll, för vi har upplevelsepresenter nog för att köpa julklappar till båda sortens karlar. Även om han är typen som lider brist på hobbies så kommer du att hitta en upplevelse i julklapp till din pojkvän som han sent kommer att glömma. Och en till pappa, till brorsan och till killkompisen. Det har aldrig varit lättare att köpa en julklapp till honom!
VAD SKA DU KÖPA I JULKLAPP TILL HONOM?

Det här får han i julklapp

Så ta dig en funderare - vilken upplevelse tror du att han sent skulle glömma? Skulle han tycka om att ta ut svängarna bakom ratten på en Ferrari? Eller lutar han sig hellre tillbaka med en lyxig whiskeysort i glaset? Finns det inget som får honom mer tillfredsställd än en riktigt bra massage? Blir han helt till sig över tanken på att ge sig ut i skogen för att spionera på vargar, bävrar och björnar? Har han lust att lära sig några sjysta trick att stila med i köket? Finns det tvärtom ingenting som han gillar? Det är lugnt, vi har en upplevelse i julklapp åt honom med. 

Hitta julklappen till honom här