✔ 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT!

Gå som en vinkännare från vår Vinprovning

no-title

Även en billig pava vin kan smaka riktigt gott och sätta guldkant på en kväll, men under denna provning så kommer du att upptäcka vinerna som smakar som flytande guld på flaska. När du lämnar provningen så gör du det med alla verktyg som du behöver för att själv hitta de där riktiga guldkornen till viner att ta med dig hem.

Bekanta dig med vinets teori samtidigt som du provar det

Din sommelier kommer att välkomna dig till vinets fantastiska värld! Oavsett om den är ny för dig eller om du känner dig väl bevandrad i den så kommer du att upptäcka mycket nytt på denna guidade tur. Se fram emot intressant teori och berättelser, varvat med praktiskt provande där du får smaka av flera fina viner. Du kommer att få stifta bekantskap med provningsmetodiken där du lär dig att bedöma vinets klarhet, dess intensitet i färg, och färgens nyans, med självklar lätthet.

Lär dig allt om vinets smaker och hur det smakar bäst till mat

Du kommer även att lära dig allt du behöver veta om de fem grundsmakerna, sött, salt, surt, beskt och umami, och hur du bäst ska matcha dem till olika maträtter för ett perfekt samspel mellan vin och mat. Att servera ett väl utvalt vin till maten förhöjer middagen till en glänsande upplevelse. Efter denna provning kommer du att behärska denna konst utan svårigheter, och höja standarden på dina middagsbjudningar.

Din sommelier besitter alla kunskaper du behöver om vin

I den praktiska delen får du prova ett par riktigt goda viner, men lika spännande är vinets berättelse och dess teoretiska kunskaper som kommer att ge dig framtoningen hos en riktig vinkännare. Du kommer att lära dig allt för att sedan bekvämt kunna slänga dig med begrepp som vinets ben, proveniens och bouquet. Din sommelier kommer att dela med sig av dessa kunskaper och mycket mer matnyttigt under din provning. Läs mer om upplevelsen Vinprovning här


 

1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev