Julkampanj 15-55% Rabatt • 3 års giltighet  • Fri frakt & Hemleverans. läs mer

2018-09-06 av Carl Ward

Upplevelser

WHISKYPROVNING - EXKLUSIVT FÖR WHISKYÄLSKAREN

Att sitta med ett whiskyglas i handen och långsamt skvalpa drycken från den ena sidan till den andra är som att vara i ett upphöjt, meditativt tillstånd. Du vet att du har en riktigt god whisky i din hand, och drar liksom ut lite på att dricka av den för att du vet att den där första smakexplosionen som kommer när du tar din första lilla klunk är något alldeles speciellt. Under denna provning får du se fram emot att prova flera olika sorters exklusiv whisky, så håll i hatten!

WHISKYPROVNING - EXKLUSIVT FÖR WHISKYÄLSKAREN

Uppskatta whiskyn på alla plan

För att verkligen uppskatta den fina whisky som du kommer att dricka under kvällen så kommer du först att lära dig mer om denna otroliga dryck och hur du bäst rullar den på tungan. Idag skapas whisky i en praktisk fusion av ålderdomligt hantverk, vars kunskap tas till vara på av modern teknologi som skapar de bästa förutsättningarna för att framställa whisky.

Detta tar oss såklart till Skottland..

Whisky handlar om så mycket mer än bara Skottland, och därför kan du välja provningar som fokuserar på olika länders whiskyproduktion. Men Skottland är förstås Skottland - och där produceras mängder av bra whisky efter alla smaker. God whisky i mängder är det naturliga resultatet av att där finns fler än 100 destillerier.
WHISKYPROVNING - EXKLUSIVT FÖR WHISKYÄLSKAREN

Prova fem exklusiva sorters whisky

Så se fram emot att möta skönheten i den mångfald som finns gömt i begreppet “whisky”. Du kommer att få prova fem sorter av de mest intressanta flaskor som vi har sparat på oss i förrådet, och vars flaskpris såklart överstiger 1000 kr styck.

Läs mer om upplevelsen Whiskyprovning