✔ 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT!

Bröllopspresent - Du kan Välja bland de bästa upplevelserna

no-title

Har du någonsin varit hemma hos någon som har en fiskformad vas i färgat glas ståendes framme? Eller ett fruktfat som är så stort att det täcker hela vardagsrumsbordet, och ett inramat naturlandskap på väggen, målat i den deprimerande färgskalan "Höst - 50 nyanser av brunt"? Viljan väcks att omvärdera relationer när ögonen fastnar på någon sådan tingest i rummet, men kom ihåg att det är synd om de här människorna. De är rädda för pistolen i ryggen som de har att vänta sig om deras givmilda vän eller släkting inte ser bröllopspresenten stå framme när de äntrar rummet.

Hurra, det vankas bröllop! Det finns vuxna människor med en fingertoppskänsla och talang när det kommer till att hitta den perfekta presenten, men de är ärligt talat rätt så få. Resten av oss hetsar in till stan en stund efter jobbet och väger paniskt ett lyxigt doftljus mot ett kreativt designat bokstopp i vardera handen. För att sedan fråga oss själva om det var den här vännen som hade astma eller inte, och om hen ens läser böcker. Varför är bröllopsgåvor så svårt?

Vuxna människor måste sluta slänga presenter på varandra

Du är vuxen och tjänar dina egna pengar att köpa det du vill ha med, och att skriva långa önskelistor till nära och kära känns inte lika naturligt som på mellanstadiet. Och lika lite som du skulle vilja ha en bit av dina futuristiskt lagda vänners heminredning mitt i ditt vardagsrum, lika gärna vill de ställa fram en av dina pittoreskt snidade träfigurer på tv-bänken. Vi måste sluta tvinga vår egen stil ned i halsen på varandra.


Tips på Bröllopspresenter 

 


 

Kärlek växer av delade upplevelser och minnen att måla upp tillsammans

Det finns inget som nygifta personer uppskattar mer, än att få spendera tid tillsammans med sin partner. Så varför inte ge någon exakt det som de önskar sig för en gångs skull? Ge bort en riktig drömdejt med "Sveriges Bästa bord", där brudparet får avnjuta en lyxig middag tillsammans på en riktigt fin restaurang.


 Läs mer om  Sveriges bästa bord här  


 

Ge deras romans ett spår av spänning

"Privat vandring på tak för två" erbjuder en fantastisk kulturupplevelse där det nygifta paret ges en exklusiv takvandring, ensamma med en personlig guide som visar dem det fantastiska Uppsala Slott ovanifrån, och den vackra staden som breder ut sig nedanför.


 Läs mer om Privat vandring på tak här  


 

Att massera varandra ökar intimiteten i förhållandet

Det är inte mycket som känns bättre än att få en riktigt skön och avslappnande helkroppsmassage. Dessutom är det en toppenursäkt till att dra tröjan av sin partner och lägga händerna på dem. I denna privata massagekurs för par lär de ut effektiva och enkla massagetekniker att ta hand om varandra med.


 Läs mer om Massagekurs för par  

 

1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev